• Moje urządzenie

  • Posiłki

  • Składniki

  • Na czasie

Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Churros – paluchy ptysiowe
Masa na wafle
Racuchy na piwie
Puszyste ciasto z truskawkami
Ciastka pieguski
Jabłka smażone w cieście naleśnikowym
blok czekoladowy
Blok czekoladowy z bakaliami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Paluchy wiedźmy
Kruche ciastka mumie
Krem budyniowy
Halloweenowe kruche ciastka nadziewane marmoladą
Duszki bezowe
Czekoladowe babeczki duszki
Ciasto pomarańczowo-migdałowe
Deser „dżdżownice w ziemi”
Ciasto malinowa chmurka
Mleko skondensowane słodzone
Jabłka w cieście
Mleko skondensowane niesłodzone
Cukier puder
Ciasto pomarańczowe
Budyń czekoladowy z kakao
Mus jabłkowy
Lemon curd
Kruche rogaliki z marmoladą
Krem czekoladowy do ciast i tortów
Babka Zebra
Babka Zebra
Makaron-z-truskawkami-i-serem
Makaron z truskawkami i serem
pieczone owoce z serem ricotta
Grillowane owoce pestkowe z cytrynową ricottą
truskawki w gorzkiej czekoladzie
Truskawki w gorzkiej czekoladzie
Kruche ciastka z marmoladą (bez jajek)
Kruche ciastka z marmoladą (bez jajek)
granita truskawkowa
Granita truskawkowa
beza z kremem
Gniazda bezowe z kremem śmietanowym i owocami
krem czekoladowy
Domowa nutella z 3 składników
ptysie
Ptysie z kremem budyniowym
beza
Beza Pavlova banoffee
tarta z bezą
Tarta z truskawkami i bezą 
Beza Pavlova
Beza Pavlowa z lemon curd, posypana prażonymi migdałami
babka pomarańczowa
Wegańska drożdżowa babka pomarańczowa
Szybka babka jogurtowa
bomby tłuszczowe z borówkami
Bomby tłuszczowe z borówkami i mascarpone – keto
sernik wegański z tofu
Sernik wegański z tofu
polewa czekoladowa
Polewa czekoladowa
naleśniki amerykańskie
Pankejki – naleśniki amerykańskie
Pączki tradycyjne
Oponki serowe
drożdżówki z truskawkami
Drożdżówki z truskawkami
drożdżówki ze śliwkami i jabłkiem
Drożdżówki maślane ze śliwkami i jabłkiem
mus
Mus z twarogu i białej czekolady z sosem malinowym
Brownie z wiśniami
Bita śmietana
Ciasto Drożdżowe
Masa makowa do deserów i ciast
Lukier do dekorowania ciast
Strucla makowa
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Kutia wigilijna
Ciasteczka kruche dwukolorowe
Ciasteczka cynamonowe
Piernik żytni z bakaliami
Makówki – pierożki z makiem smażone
Makiełki małopolskie
Kruchalce wigilijne/ciasteczka makowe
Kasza jaglana z ze śliwkami i cynamonem
Fit daktylowe kulki mocy
Ciasteczka z czerwonej fasoli
Sernik kajmakowy bez pieczenia
Sernik czarno – biały
Sernik kawowy
Pancakes bananowe
Babeczki (muffiny) cytrynowe
Babeczki (muffiny) orzechowe
Mazurek pomarańczowy
Mazurek kajmakowy z krówek
Mazurek czekoladowy
Kołacz wielkanocny z serem
Crumble z rabarbarem
Babka piaskowa
Drożdżówki z jabłkiem i orzechową kruszonką
Deser serowo – malinowy
Ciasto z daktylami
Ciasto bananowo – marchewkowe z orzechami
Budyń jaglany czekoladowy wegański
Brownie z cukinii
Sernik kawowy z cukrowa nitką
Pierniczki świąteczne
Mazurek borówkowy
Ciasto z rabarbarem
Ciasto ze śliwkami
Torcik cynamonowo – jabłkowy
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Lava cake – ciastka czekoladowe na gorąco
Babka drożdżowa
Babeczki z kremem waniliowym z owocami
Placuszki z cukinii z marchewką i rozmarynem
Masło orzechowe domowe
Gofry – ciasto podstawowe
Tarta cytrynowa z bezą
Rurki z kremem jabłkowym
Rogaliki krucho drożdżowe
Muffinki czekoladowe z bakaliami
Lody truskawkowe bez mrożenia
Focaccia pomarańczowa
Ciasteczka migdałowe
Budyń cappuccino z białą czekoladą
Krem orzechowo – daktylowy a’la nutella
Naleśniki bezglutenowe wegańskie bez jajka i mleka – przepis podstawowy
Budyń waniliowy na mleku migdałowym
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Sernik różano-pistacjowy
Sernik kawowy z cukrową nitką
Rolada jagodowo – śmietankowa
Mus kawowy
Mus dyniowy z orzechami
Krucha tarta z figami i kremem czekoladowym
Irlandzkie ciasteczka
Gofry z kakao
Gofry puszyste
Ciasto rabarbarowe
Ciasto bananowe
Brownie z orzechami