Rozgrzać piekarnik do 180°C. Blaszkę do pieczenia natłuścić i oprószyć mąką.
Do dzbanka miksującego założyć nóż i motylek. Włożyć 5 jajek, 150 g cukru i 15 g cukru waniliowego. Zamknąć pokrywę z zamkniętą zaślepką. Ubijać – czas 10 minut, obroty 4.
Otworzyć pokrywę, wyjąć motylek, dodać 100 g mąki pszennej, 100 g mąki ziemniaczanej, 10 g proszku do pieczenia, 200 g majonezu. Zamknąć pokrywę z zamkniętą zaślepką. Wymieszać – 20 sekund, obroty 5.
Ciasto przelać do wcześniej przygotowanej blaszki. Piec w temperaturze 180°C około 50 minut aż patyczek włożony w ciasto będzie suchy.
Ciasto posypać cukrem pudrem lub udekorować lukrem, bakaliami.
Tylko W przypadku użytkowania Sam Cooka PSC11 należy założyć nóż i motylek.
KasiaI
1 miesiąc temu
Bardzo fajna babka, zawsze wychodzi. Od siebie dodam tylko, że warto użyć podwójną ilość cukru waniliowego bo jednak te 5 jajek i tłuszcz z majonezu powodują taką mdłą nutę i czuć, że czegoś brakuje.
Ta strona korzysta z ciasteczek, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Pełna treść informacji o przetwarzaniu danych w ramach plików cookies, znajduję się w dokumencie Polityki cookies
This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out of these cookies. But opting out of some of these cookies may affect your browsing experience.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. These cookies ensure basic functionalities and security features of the website, anonymously.
Cookie
Duration
Description
cookielawinfo-checkbox-analytics
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functional
11 months
The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional".
cookielawinfo-checkbox-necessary
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary".
cookielawinfo-checkbox-others
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other.
cookielawinfo-checkbox-performance
11 months
This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance".
viewed_cookie_policy
11 months
The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data.
Functional cookies help to perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collect feedbacks, and other third-party features.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.
zapytam z ciekawości jak można założyć nóż i motylek jednocześnie?
Dotyczy tylko Sam Cooka. Tam trzeba założyć motylek na nóż.
Proszę doprecyzować o co chodzi. Czy wykonała Pani wszystkie etapy przepisu?
W jaki sposób jednocześnie założyć nóż i motylek?
W przypadku Sam Cooka PSC11 trzeba założyć nóż i motylek.
Tylko W przypadku użytkowania Sam Cooka PSC11 należy założyć nóż i motylek.
Bardzo fajna babka, zawsze wychodzi. Od siebie dodam tylko, że warto użyć podwójną ilość cukru waniliowego bo jednak te 5 jajek i tłuszcz z majonezu powodują taką mdłą nutę i czuć, że czegoś brakuje.
Dziękujemy za komentarz i podpowiedź 🙂