• Moje urządzenie

  • Posiłki

  • Składniki

  • Na czasie

Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Sernik z rosą
Churros – paluchy ptysiowe
Racuchy na piwie
Puszyste ciasto z truskawkami
Ciastka pieguski
Jabłka smażone w cieście naleśnikowym
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Paluchy wiedźmy
Kruche ciastka mumie
Krem budyniowy
Halloweenowe kruche ciastka nadziewane marmoladą
Czekoladowe babeczki duszki
Ciasto malinowa chmurka
Tortilla – przepis na ciasto z Kostaryki
Kruche rogaliki z marmoladą
Kruche ciastka z marmoladą (bez jajek)
Kruche ciastka z marmoladą (bez jajek)
ptysie
Ptysie z kremem budyniowym
beza
Beza Pavlova banoffee
tarta z bezą
Tarta z truskawkami i bezą 
chleb pszenny
Chleb pszenny z naczynia żaroodpornego z płatkami owsianymi i ziarnami słonecznika
Szybka babka jogurtowa
naleśniki amerykańskie
Pankejki – naleśniki amerykańskie
tarta z łososiem
Tarta z łososiem, brokułami i fasolką
makaron z cukinią i pomidorami
Makaron zapiekany z cukinią i pomidorami
foccacia z rozmarynem
Focaccia klasyczna z rozmarynem
drożdżówki z truskawkami
Drożdżówki z truskawkami
Brownie z wiśniami
Ciasto Drożdżowe
Chleb Tostowy
Chleb Jogurtowy
Chleb Razowy (Pełnoziarnisty)
Chleb drożdżowy (słodki)
Chleb Francuski
Chleb z białej pszennej mąki
Pierogi z kapustą i grzybami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Ciasteczka kruche dwukolorowe
Ciasteczka cynamonowe
Pierogi z karpiem
Piernik żytni z bakaliami
Makówki – pierożki z makiem smażone
Kruchalce wigilijne/ciasteczka makowe
Sernik czarno – biały
Tarta z porem i wędzonymi żeberkami
Zupa pomidorowa z kluskami lanymi
Babeczki (muffiny) jajeczne
Babeczki (muffiny) cytrynowe
Babeczki (muffiny) orzechowe
Mazurek pomarańczowy
Pierogi ruskie
Naleśniki pełnoziarniste z kurczakiem i brokułami
Węgierski langosz
Babka piaskowa
Drożdżówki z jabłkiem i orzechową kruszonką
Ciasto z daktylami
Ciasto bananowo – marchewkowe z orzechami
Chaczapuri imeretyńskie
Bułki z sezamem zapiekane z jajkiem
Brownie z cukinii
Bliny gryczane z musem łososiowo – chrzanowym
Sernik kawowy z cukrowa nitką
Pierniczki świąteczne
Mazurek borówkowy
Ciasto z rabarbarem
Ciasto ze śliwkami
Placki z dyni
Torcik cynamonowo – jabłkowy
Lava cake – ciastka czekoladowe na gorąco
Babka drożdżowa
Babeczki z kremem waniliowym z owocami
Chlebki pita
Chleb żytni
Focaccia cebulowa
Sos szpinakowy
Sos pomidorowy aksamitny
Sos koperkowy
Sos grzybowy z suszonych grzybów
Sos beszamelowy
Ciasto na makaron jajeczny
Gofry – ciasto podstawowe
Tarta cytrynowa z bezą
Rurki z kremem jabłkowym
Rogaliki krucho drożdżowe
Muffinki czekoladowe z bakaliami
Focaccia pomarańczowa
Ciasto drożdżowe klasyczne
Ciasteczka migdałowe
Tarta z rybą i warzywami
Chleb żytnio-pszenny z siemieniem lnianym
Chałka z kruszonką
Bagietka francuska
Pierogi z łososiem
Kopytka z duszonymi grzybami
Knedle z kiełbasą i pieczarkami
Pierogi leniwe ze słodką polewą z bułki tartej
Bliny drożdżowe z serem
Tortilla pszenna domowa – przepis podstawowy
Naleśniki bezglutenowe wegańskie bez jajka i mleka – przepis podstawowy
Naleśniki – przepis podstawowy
Mielone migdały – mąka migdałowa
Kruszonka do ciast
Kopytka z termorobota
Ciasto podstawowe na tartę słodką
Ciasto podstawowe na quiche – tartę na słono
Ciasto na pizzę – przepis podstawowy
Ciasto na pierogi
Budyń waniliowy na mleku migdałowym
Kruszonka do ciasta
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Sernik różano-pistacjowy
Sernik kawowy z cukrową nitką
Rolada jagodowo – śmietankowa
Krucha tarta z figami i kremem czekoladowym
Irlandzkie ciasteczka
Gofry z kakao
Gofry puszyste
Ciasto rabarbarowe
Ciasto bananowe
Brownie z orzechami
Quiche Lorraine