• Moje urządzenie

  • Posiłki

  • Składniki

  • Na czasie

Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
sernik wegański z tofu
Sernik wegański z tofu
Domowa nalewka tofifi
Sos myśliwski do pieczeni
Masa makowa do deserów i ciast
Lukier do dekorowania ciast
Farsz z kapusty i grzybów
Zupa rybna
Zupa grzybowa wigilijna
Strucla makowa
Sałatka śledziowa z pęczakiem
Sałatka śledziowa z buraczkami
Ryba po grecku
Pierogi z kapustą i grzybami
Piernik świąteczny z powidłami śliwkowymi
Pieczeń z łopatki wieprzowej
Paszteciki krucho-drożdżowe z pieczarkami
Kutia wigilijna
Kompot wigilijny z suszu
Karp w galarecie
Wigilijna kapusta z grochem
Ciasteczka kruche dwukolorowe
Ciasteczka cynamonowe
Bigos z mięsem i grzybami
Barszcz czerwony wigilijny
Żur grzybowy wigilijny na zakwasie
Zupa śledziowa po pałucku
Zupa migdałowa po staropolsku
Śledzie w śmietanie
Śledzie po kaszubsku
Pierogi z karpiem
Piernik żytni z bakaliami
Pasztet rybny
Pasztet grzybowy z kaszą gryczaną
Makówki – pierożki z makiem smażone
Makiełki małopolskie
Kruchalce wigilijne/ciasteczka makowe
Kasza jaglana z ze śliwkami i cynamonem
Karp wigilijny w śmietanie
Gołąbki z ziemniakami i grzybami
Fizioły pienińskie/fasola ze śliwkami i boczkiem
Dorsz po kujawsku
Barszcz postny z fasolą na zakwasie z buraków
Barszcz czerwony grzybowy na zakwasie z buraków