Przepis nadesłany przez: Joanna Szustakiewicz
Dodaj do ulubionych
Favorite

Pasta z daktyli

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
10 minut + 2 h moczenia daktyli
Liczba porcji:
1
Składniki:

1/2 kg suszonych daktyli

Wskazówki:

Pastę z daktyli można podawać do jako nadzienie do naleśników, placków.

Przygotowanie:
  1. Daktyle namoczyć w wodzie ok. 2h.
  2. Daktyle wraz z wodą przełożyć do pojemnika blendera i zmiksować na gładką pastę.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Sałatka z jajkiem i brokułem
Pasta jajeczna z serem i ogórkiem kiszonym
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Babka majonezowa
Masło ziołowe
Makaron z łososiem w sosie śmietanowym
Szakszuka pomidorowa
Ciasto leśny mech
Faszerowane grzybki z jajek
Domowa kostka rosołowa z warzyw
Pasta z jajek i awokado