Pasztet w słoiku
Pasztet z selera i warzyw
Wegańska pasta z czerwonej fasoli
Syrop dyniowo – korzenny (pumpkin spice)
Paprykarz szczeciński
Przecier pomidorowy
Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami
Podpłomyki
Sałatka włoska
Pesto z bazylii
Dżem z czarnej porzeczki
Ogórki do słoika w zalewie gyros
Kotlety jajeczne z kalafiorem
Sałatka z ogórków do słoika
Kopytka z batatów
Sałatka ryżowa z tuńczykiem
Zielone masło z liści rzodkiewki
Smalec mięsny
Dżem brzoskwiniowy
Dżem z czereśni
Pasta jajeczna z serem i ogórkiem kiszonym
Masło ziołowe
Domowa kostka rosołowa z warzyw
Pasta ze słonecznika na kanapki
Brokuł na parze
Krem z kaszy manny do ciast i tortów
Ekspresowe prażynki z papieru ryżowego
Chleb orkiszowy z ziarnami
Pasta wegańska z tofu i cieciorki
Ciecierzyca – pieczona przekąska do chrupania
Sos jogurtowy z pastą tahini
Domowe tahini (pasta sezamowa)
Zielone kopytka
Krem budyniowy
Tortilla – przepis na ciasto z Kostaryki
Cukier puder
Krem czekoladowy do ciast i tortów
koreczki z szynką
Koreczki z suszoną szynką, melonem i mini mozarellą.
wrapy z tortilli
Ślimaczki/wrapy z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem.
kanapki z sałaty
Kanapki z sałaty
krem czekoladowy
Domowa nutella z 3 składników
chleb pszenny
Chleb pszenny z naczynia żaroodpornego z płatkami owsianymi i ziarnami słonecznika
Majonez
Majonez tradycyjny
majonez
Majonez wegański z aquafabą (sosem z cieciorki)
Majonez
Majonez tradycyjny
muffiny z jarmużem
Muffiny jajeczne z jarmużem i cukinią
krokieciki ziemniaczane
Krokieciki ziemniaczane z porem i boczkiem
Chleb Razowy (Pełnoziarnisty)
Chleb drożdżowy (słodki)
Chleb Francuski
Chleb z białej pszennej mąki
Sos myśliwski do pieczeni
Sos wege bolognese z soczewicą
Dip/sos czosnkowo – szczypiorkowy
Sos chrzanowy na zimno
Pikantny sos do mięs z grilla
Pesto z cukinii
Pesto migdałowe z miętą
Pasztet z królika z warzywami
Pasta z jajek i sardynek
Pasta z jajek i groszku
Pasta chrzanowa z jajek do pieczywa
Pasta wege ze słonecznika
Babeczki (muffiny) jajeczne
Jajka faszerowane z suszonymi pomidorami i słonecznikiem
Jajka faszerowane z paluszkami krabowymi
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Jajka faszerowane wiosenne
Pesto z brokułów
Pasztet z indyka z wątróbkami
Pasta z tuńczyka z twarogiem i warzywami
Jajka faszerowane w skorupkach na gorąco
Czekoladowy krem z awokado
Chlebki do żurku
Sos pieczeniowy ciemny z winem
Chlebki pita
Chleb żytni
Sos winegret klasyczny
Sos koperkowy
Sos grzybowy z suszonych grzybów
Sos do sałat uniwersalny
Sos beszamelowy
Surówka z kalarepki i kapusty pekińskiej
Ciasto na makaron jajeczny
Smalec vege z fasoli
Masło orzechowe domowe
Gorąca gęsta czekolada z rumem
Kluski jaglano-marchewkowe z prażonymi orzechami
Wege pasta z soczewicy
Tatar ze śledzia
Pasztet z wątróbek indyczych bez pieczenia
Pasta z wędzonego kurczaka
Pasta z żółtego sera i papryki
Pasta z makreli do pieczywa
Pasta z buraków i fasoli
Krem orzechowo – daktylowy a’la nutella
Tortilla pszenna domowa – przepis podstawowy
Sos jasny podstawowy
Sos ciemny podstawowy
Mielone migdały – mąka migdałowa
Masło domowe
Kruszonka do ciast
Ciasto podstawowe na tartę słodką
Ciasto podstawowe na quiche – tartę na słono
Ciasto na pierogi
Sos pomidorowy do sałatek
Sos doskonały do kaczki pieczonej (lub innych mięs)
Sos czosnkowy
Masło orzechowe
Domowy majonez
Masło domowe
Kruszonka do ciasta