Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Brokuł na parze

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
5 minut
Liczba porcji:
1
Czas gotowania:
15 minut
Składniki:

500 g świeżego brokuła

600 g wody

Przygotowanie:
  1. Do naczynia miksującego wlać 600 g wody. 
  2. Brokuł podzielić na różyczki i ułożyć w pojemniku do gotowania na parze. 
  3. Pojemnik do gotowania na parze założyć na dzbanek miksujący. Wybrać z PROGRAMÓW AUTOMATYCZNYCH program GOTOWANIE NA PARZE i uruchomić urządzenie. 
  4. Ugotowany na parze brokuł doprawić do smaku i podawać jako dodatek do dań głównych lub użyć do wybranego przepisu.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Sałatka z jajkiem i brokułem
Pasta jajeczna z serem i ogórkiem kiszonym
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Babka majonezowa
Masło ziołowe
Makaron z łososiem w sosie śmietanowym
Szakszuka pomidorowa
Ciasto leśny mech
Faszerowane grzybki z jajek
Domowa kostka rosołowa z warzyw
Pasta z jajek i awokado