• Moje urządzenie

  • Posiłki

  • Składniki

  • Na czasie

Napój z pietruszki
Tortilla – przepis na ciasto z Kostaryki
arbuz z fetą
Arbuz z serem feta
pieczone owoce z serem ricotta
Grillowane owoce pestkowe z cytrynową ricottą
truskawki w gorzkiej czekoladzie
Truskawki w gorzkiej czekoladzie
wrapy z tortilli
Ślimaczki/wrapy z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem.
krem czekoladowy
Domowa nutella z 3 składników
pizza szpinakowa
Pizza szpinakowa z papryką i cukinią
babka pomarańczowa
Wegańska drożdżowa babka pomarańczowa
żurek wegański
Żurek wegański na zakwasie, z pieczarkami
kotleciki jajeczne
Kotleciki jajeczno – jaglane z brokułami
majonez wegański
Majonez wegański z mlekiem sojowym
zapiekanka makaronowa z warzywami
Zapiekanka makaronowa z warzywami i sosem serowym
muffiny z jarmużem
Muffiny jajeczne z jarmużem i cukinią
makaron z cukinią i pomidorami
Makaron zapiekany z cukinią i pomidorami
kotleciki z komosy ryżowej
Kotleciki z komosy ryżowej (quinoa) ze szpinakiem i serem feta
foccacia z rozmarynem
Focaccia klasyczna z rozmarynem
Zupa soczewicowa z pomidorami
Sos wege bolognese z soczewicą
Bananowe placki na skyrze
Owsianka budyniowa z owocami
Koktajl malinowy na maślance
Koktajl borówkowo- bananowy z płatkami owsianymi
Kasza bulgur z warzywami i białą fasolą w sosie pomidorowym
Fit daktylowe kulki mocy
Dip/sos czosnkowo – szczypiorkowy
Krem z brokułów z parmezanem z migdałów
Sałatka ziemniaczana z rzodkiewkami
Pierogi ruskie
Pesto z brokułów
Węgierski langosz
Kotlety z kaszy gryczanej z sosem pomidorowym
Kotlety z jajek i groszku
Kasza jaglana z bakaliami i musem z mango
Kasza bulgur z pstrągiem i warzywami
Frittata z pieczarkami
Chaczapuri imeretyńskie
Cebularz lubelski
Budyń jaglany czekoladowy wegański
Bliny gryczane z musem łososiowo – chrzanowym
Barszcz ukraiński
Placki z dyni
Zupa krem z czerwonej papryki z chilli
Placuszki z cukinii z marchewką i rozmarynem
Pasztet z soczewicy i pieczarek
Kotlety z soczewicy
Spaghetti z awokado i pieczarkami
Sałatka z buraczków
Frittata z kiełbasą chorizo i serem feta
Tatar z tuńczyka z awokado
Smalec vege z fasoli
Frittata z karczochami i suszonymi pomidorami
Wege pasta z soczewicy
Sos pomidorowy do sałatek
Sos czosnkowy
Masło orzechowe
Ziemniaki z kapustą z wolnowaru
Risotto z kaszy jęczmiennej
Energetyczne zielone smoothie