• Moje urządzenie

  • Posiłki

  • Składniki

  • Na czasie

Jajka faszerowane tuńczykiem
Tortilla – przepis na ciasto z Kostaryki
Pasztet z mięsa z rosołu
koreczki z szynką
Koreczki z suszoną szynką, melonem i mini mozarellą.
wrapy z tortilli
Ślimaczki/wrapy z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem.
galareta z jajkiem i groszkiem
Galaretka z jajkami i zielonym groszkiem
pasztet
Pasztet (mięsny) z warzywami
jajka faszerowane
Jajka faszerowane brokułami i czerwoną fasolą
pasztet z jaj
Pasztet z jaj
muffiny z jarmużem
Muffiny jajeczne z jarmużem i cukinią
Krewetki w sosie z białego wina
Koktajl z krewetek
Paszteciki krucho-drożdżowe z pieczarkami
Śledzie w śmietanie
Śledzie po kaszubsku
Pierogi z karpiem
Pasztet rybny
Pasztet grzybowy z kaszą gryczaną
Karp wigilijny w śmietanie
Gołąbki z ziemniakami i grzybami
Fizioły pienińskie/fasola ze śliwkami i boczkiem
Dorsz po kujawsku
Krewetki duszone z warzywami
Sos chrzanowy na zimno
Smalec tradycyjny
Tarta z cukinią i łososiem
Pasta z jajek i sardynek
Pasta z jajek i groszku
Pasta wege ze słonecznika
Babeczki (muffiny) jajeczne
Jajka faszerowane z suszonymi pomidorami i słonecznikiem
Jajka faszerowane z paluszkami krabowymi
Jajka faszerowane z łososiem wędzonym
Placki z dyni
Placuszki z cukinii z marchewką i rozmarynem
Pasztet z soczewicy i pieczarek
Tatar z tuńczyka z awokado
Tatar – befsztyk tatarski, tatar tradycyjny
Smalec vege z fasoli
Surówka z selera
Cykoria na ostro sous vide
Mini pizza na cieście półfrancuskim
Hummus klasyczny
Biała kiełbasa
Tortilla pszenna domowa – przepis podstawowy
Naleśniki – przepis podstawowy
Hiszpańskie Gazpacho
Tosty z wędzonym łososiem