Wegański pudding tofu z truskawkami
Naleśniki z ciecierzycy z nadzieniem z twarogu i łososia
Jabłka na parze
Budyń jaglany z musem z mango
Koktajl z mango i mlekiem kokosowym
Asesh – napój z granatów
Pieczone falafele z sosem tahini
Sałatka włoska
Pesto z bazylii
Smoothie pomarańczowo-grejpfrutowe
Smoothie bananowo – gruszkowe
Sok pomarańczowy
Pożywne Smoothie
Szakszuka ze szparagami i fetą
Wegańska panna cotta z sosem truskawkowym
Lody z twarogu i owoców
Owsiane muffiny z malinami i białą czekoladą
Owsiane muffiny z bananem i masłem orzechowym
Deser z jogurtu i mango
Czekoladowe ciasto z buraka
Sałatka z ogórków do słoika
Papryka konserwowa do słoika
Babeczki bananowe
Malinowe/jagodowe lody z kremem kokosowym
Koktajl truskawkowy na maślance
Herbata mrożona
Bułka z humusem buraczanym i warzywami
Wrap jajeczny z kozim serem i warzywami
Sałatka z jajkiem i brokułem
Szakszuka pomidorowa
Pasta ze słonecznika na kanapki
Brokuł na parze
Ciecierzyca – pieczona przekąska do chrupania
Sos jogurtowy z pastą tahini
Baba ghanoush – pasta z pieczonych bakłażanów
pieczone owoce z serem ricotta
Grillowane owoce pestkowe z cynamonową ricottą
truskawki w gorzkiej czekoladzie
Truskawki w gorzkiej czekoladzie
wrapy z tortilli
Ślimaczki/wrapy z tortilli z pastą jajeczną, suszonymi pomidorami i ogórkiem.
kanapki z sałaty
Kanapki z sałaty
Owsianka z jabłkiem, rodzynkami i cynamonem
Bananowe placki na skyrze
Owsianka budyniowa z owocami
Koktajl malinowy na maślance
Koktajl borówkowo- bananowy z płatkami owsianymi
Fit daktylowe kulki mocy
Ciasteczka z czerwonej fasoli
Koktajl wiśniowo-truskawkowy
Koktajl dla zdrowia i młodości
Surówka z kalarepki i kapusty pekińskiej
Sałatka z kaszy bulgur z pomarańczą i kozim serem
Zupa krem z dyni z batatem i serem rokpol
Cykoria na ostro sous vide
Domowy serek owocowy dla całej rodziny
Mus dyniowy z orzechami