Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Koktajl malinowy na maślance

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
3 min
Liczba porcji:
1
Czas gotowania:
2 min
Przepis dla:
  • iCoook MRK-18
  • iCoook MRK-28
Użyte akcesoria:
  • nóż
Składniki:
  • 250 g maślanki naturalnej
  • 1 obrany banan
  • 140 g malin (2 garście)
  • 10g oleju lnianego lub z awokado
  • 5 g ksylitolu
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Termorobot iCoook MRK-28
Zobacz więcej
Termorobot iCoook MRK-18
Zobacz więcej
Blender kielichowy MBL-15M
Zobacz więcej
Wskazówki:

W miejsce malin sprawdzą się truskawki, jagody lub borówki amerykańskie. Poza sezonem można używać owoców mrożonych.

Zamiast ksylitolu można użyć naturalnego miodu (zmieni się kaloryczność koktajlu).

Przygotowanie:

Krok 1 – W naczyniu umieścić nóż.

Krok 2 – Do naczynia wlać 250g maślanki, 1 banana, 140g malin, 10g oleju lnianego oraz 5 g ksylitolu.

Krok 3 – Zmiksować – czas 30 s, prędkość 12.

Krok 4 – Spożywać od razu po przygotowaniu.

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Termorobot iCoook MRK-18
Zobacz więcej
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Zielone kopytka
Napój z pietruszki
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy