Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Wrap jajeczny z kozim serem i warzywami

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
5 minut
Liczba porcji:
1
Czas gotowania:
5 minut
Przepis dla:
  • iCoook MRK-18
  • iCoook MRK-28
  • Sam Cook PSC-11
  • iCoook MRK-38
Użyte akcesoria:
  • nóż
Składniki:
  • 2 jajka
  • 40 g mleka
  • 25 g płatków owsianych górskich
  • garść rukoli
  • 1 pomidor
  • 1 plaster koziego sera
  • 1 łyżeczka masła klarowanego do smażenia
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Termorobot Sam Cook WiFi PSC-11
Zobacz więcej
Termorobot iCoook MRK-28
Zobacz więcej
Wskazówki:

426 kcal

B/T/W: 23,9 g/26,7 g/24,3 g

Przygotowanie:
  1. W naczyniu umieścić nóż. Wsypać 25 g płatków owsianych górskich. Zmielić – czas 25 sekund, prędkość 12.
  2. Wbić 2 jajka, dodać 40 g mleka. Wymieszać – czas 10 sekund, prędkość 6.
  3. Na patelni rozgrzać 1 łyżeczkę klarowanego masła. Wlać masę jajeczną. Smażyć na średnim ogniu do zrumienienia z dwóch stron. Przełożyć na talerz, ułożyć plastry koziego sera i pomidora oraz rukolę. Zwinąć w rulon.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Gulasz z polędwicy wieprzowej z cukinią
Jogurtowe ciasto z owocami
Koktajl z mango, ananasa i pomarańczy
Bułka z humusem buraczanym i warzywami
Omlety biszkoptowe ze śmietaną
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Ciasto leśny mech
Babka Zebra
Babka Zebra
babka pomarańczowa
Wegańska drożdżowa babka pomarańczowa
Babka piaskowa
Babka drożdżowa