Przepis nadesłany przez: Joanna Szustakiewicz
Dodaj do ulubionych
Favorite

Koktajl z selerem naciowym, ananasem i pietruszką

Stopień trudności:
średni
Czas przygotowania:
10 minut
Liczba porcji:
2
Składniki:
  • 300 g ananasa świeżego lub mrożonego
  • 300 g selera naciowego
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 pęczek pietruszki
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Blender kielichowy MBL-15M
Zobacz więcej
Blender ręczny – zestaw MBL-11
Zobacz więcej
Przygotowanie:
  1. Ananasa (ok. 300 g) oraz seler naciowy (300 g) pokroić na kawałki.
  2. Do blendera wrzucić ananasa, seler naciowy, 2 łyżki soku z cytryny oraz 1 pęczek pietruszki.
  3. Wszystkie składniki zmiksować do uzyskania gładkiej konsystencji.
  4. Koktajl podawać od razu po przygotowaniu.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Sałatka z jajkiem i brokułem
Pasta jajeczna z serem i ogórkiem kiszonym
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Babka majonezowa
Masło ziołowe
Makaron z łososiem w sosie śmietanowym
Szakszuka pomidorowa
Ciasto leśny mech
Faszerowane grzybki z jajek
Domowa kostka rosołowa z warzyw
Pasta z jajek i awokado