Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Młoda kapusta z koperkiem i kiełbasą

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
do 30 min
Liczba porcji:
4
Czas pieczenia:
3-4 h
Składniki:

• 1 główka kapusty
• 1 marchewka
• 15 dag wędzonego boczku
• pęto kiełbasy
• pół pęczka koperku
• sól, pieprz
• 2 listki laurowe
• 3 ziela angielski

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Wolnowar MWO-01
Zobacz więcej
Zestaw noży na bloku magnetycznym SNS-4
Zobacz więcej
Przygotowanie:

Krok 1- Poszatkować kapustę, marchewkę pokroić w kostkę, kiełbasę i boczek pokroić na plasterki (można podsmażyć).
Krok 2 – Całość przemieszać i włożyć do misy wolnowaru.
Krok 3 – Wlać półtorej szklanki wody, dodać przyprawy, gotować w trybie „HIGH” przez 3-4 godziny.
Krok 4 – Pod koniec gotowania dodać posiekany koperek.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Zielone kopytka
Napój z pietruszki
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy