Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Więcej.
Bardzo dobre miesko i sos. Super. Mam jednak kilka uwag dotyczących bledow w kolejnych krokach w robocie. Jesli nie używamy swiezego imbiru i pasty curry- imbir i curry zostaje pominiety w pozniejszym kroku nr 5. Nie ma informacji o zmianie na noz w momencie blendowania a nastepnie spowrotem na mieszadlo na potrzeby gotowania sosu juz z miesem. Czas smazenia cebuli za dlugi- wystarcza 3 minutki, po tym czasie dno garnka przypala sie. Tak czy inavzej goraco polecam! 🙂
Dziękujemy za komentarz. Sprawdzimy przepis jeszcze raz i poprawimy 🙂
Dałam całą małą pikantną papryczkę i danie wyszło pikantne. Mąż był zachwycony.
Dziękujemy za komentarz. Super pomysł 🙂
Danie super odniedawna ma termorobota tak że pierwsze takie danie robione przezemnie.
Ja skorzystałam z sosu nie dając mięsa z indyka zrobiłam klopsy mielone polecam przepis następnym razem zrobię z mięsem
Super. Bardzo się cieszymy i życzymy kolejnych sukcesów kulinarnych 🙂
Dzisiaj robiony bardzo smaczny sos i mięsko. Ale troche dluzej gotowałam bo bylo troche twarde.