Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Wiosenna sałatka light

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
10 minut
Liczba porcji:
4
Składniki:
  • 4 jajka (200g)

  • Mała puszka kukurydzy (100g ziaren)

  • pęczek szczypiorku (40g)

  • pęczek rzodkiewki (150g)

  • łyżeczka majonezu (10g)

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Robot kuchenny MRK-17
Zobacz więcej
Wskazówki:
  • 1 porcja: 122,3 kcal
  • Jeśli masz blender MRK-17 użyj nakładki do krojenia w kostkę.
Przygotowanie:

Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę pokroić w talarki, wszystkie składniki połączyć wymieszać z majonezem lub jogurtem, posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Gulasz z polędwicy wieprzowej z cukinią
Jogurtowe ciasto z owocami
Koktajl z mango, ananasa i pomarańczy
Bułka z humusem buraczanym i warzywami
Omlety biszkoptowe ze śmietaną
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Ciasto leśny mech
Babka Zebra
Babka Zebra
babka pomarańczowa
Wegańska drożdżowa babka pomarańczowa
Babka piaskowa
Babka drożdżowa