Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Wiosenna sałatka light

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
10 minut
Liczba porcji:
4
Składniki:
  • 4 jajka (200g)

  • Mała puszka kukurydzy (100g ziaren)

  • pęczek szczypiorku (40g)

  • pęczek rzodkiewki (150g)

  • łyżeczka majonezu (10g)

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Robot kuchenny MRK-17
Zobacz więcej
Wskazówki:
  • 1 porcja: 122,3 kcal
  • Jeśli masz blender MRK-17 użyj nakładki do krojenia w kostkę.
Przygotowanie:

Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę. Rzodkiewkę pokroić w talarki, wszystkie składniki połączyć wymieszać z majonezem lub jogurtem, posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Zielone kopytka
Napój z pietruszki
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy