Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Wiosenna sałatka light

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
10 minut
Liczba porcji:
4
Składniki:
  • 4 jajka (200g)

  • Mała puszka kukurydzy (100g ziaren)

  • pęczek szczypiorku (40g)

  • pęczek rzodkiewki (150g)

  • łyżeczka majonezu (10g)

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Robot kuchenny MRK-17
Zobacz więcej
Wskazówki:
  • 1 porcja: 122,3 kcal
  • Jeśli masz blender MRK-17 użyj nakładki do krojenia w kostkę.
Przygotowanie:
  1. Jajka ugotować, obrać, pokroić w kostkę.
  2. Rzodkiewkę pokroić w talarki.
  3. Wszystkie składniki połączyć wymieszać z majonezem lub jogurtem, posypać drobno posiekanym szczypiorkiem.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Kawa mleczna
Syrop miętowy
Jabłka na parze
Domowa nalewka tofifi
Budyń jaglany z musem z mango