Zamiast wody kokosowej można dodać wodę niegazowaną i sok z cytryny.
Przygotowanie:
3 kiwi, 1 dojrzałe awokado obrać i pokroić na kawałki, 10 g świeżego imbiru obrać i pokroić na 2 mm plastry.
Do naczynia miksującego włożyć nóż, włożyć 50 g liści szpinaku, pokrojone 3 kiwi, 1 awokado, 10 g korzenia imbiru, 30 g płynnego miodu, wlać 200 g wody kokosowej lub wody niegazowanej. Można dodać sok z cytryny. Zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką – zmiksować czas 2 minuty, prędkość 10.
Zdjąć pokrywę, przygotowane smoothie przelać do szklanek.
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności. Więcej.