Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Smoothie na zielono

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
5 min
Liczba porcji:
2
Przepis dla:
  • Sam Cook PSC-11
Użyte akcesoria:
  • nóż
Składniki:
  • 3 dojrzałe kiwi
  • 100 g świeżego szpinaku (2 duże garście)
  • 1 jabłko (ok. 180 g)
  • sok z 0,5 cytryny
  • 1 płaska łyżka miodu (opcjonalnie)
  • 1 szklanka wody niegazowanej (250 ml)
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Termorobot Sam Cook WiFi PSC-11
Zobacz więcej
Blender kielichowy MBL-15M
Zobacz więcej
Przygotowanie:

Krok 1 – Przygotować produkty: Szpinak opłukać pod bieżącą wodą, kiwi obrać i przekroić na 2 części. Jabłko umyć, przekroić na 4 części, usunąć gniazdo nasienne – nie obierać.  

Krok 2 – W naczyniu miksującym umieścić nóż, włożyć kiwi, jabłko, szpinak. Wlać wodę, dodać miód. Zamknąć pokrywą dzbanka z zamkniętą zaślepką. Zmiksować – czas 1 minuta, prędkość 10.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Zielone kopytka
Napój z pietruszki
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy