Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Indyjskie lassi z mango

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
5 min
Liczba porcji:
2
Przepis dla:
  • iCoook MRK-18
  • Sam Cook PSC-11
Użyte akcesoria:
  • nóż
Składniki:
  • 200 ml mleka
  • 150 g gęstego jogurtu naturalnego
  • 1 łyżeczka miodu
  • 2 łyżki soku z cytryny
  • 1 duże, dojrzałe mango
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Termorobot Sam Cook WiFi PSC-11
Zobacz więcej
Zestaw noży SNS-3
Zobacz więcej
Przygotowanie:

Krok 1 – Mango przekroić wzdłuż na pół, usunąć pestkę, obrać ze skórki. Pokroić na mniejsze kawałki.

Krok 2 – W naczyniu miksującym umieścić nóż, włożyć mango, jogurt, wlać mleko, dodać miód i sok z cytryny. Zamknąć pokrywą dzbanka z zamkniętą zaślepką. Zmiksować – czas 30 sekund, prędkość 12.

Krok 3 – Podawać w wysokich szklankach od razu po przygotowaniu.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Sałatka z jajkiem i brokułem
Pasta jajeczna z serem i ogórkiem kiszonym
Zapiekane bagietki z farszem jajecznym
Ciasto drożdżowe z malinami i kruszonką
Pierś z kurczaka na kanapki
Babka majonezowa
Masło ziołowe
Makaron z łososiem w sosie śmietanowym
Szakszuka pomidorowa
Ciasto leśny mech
Faszerowane grzybki z jajek
Domowa kostka rosołowa z warzyw
Pasta z jajek i awokado