Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Więcej.
Można jakiś przepis na kostkę rosołowa ale zrobioną w robocie, żeby można było przechowywać w lodowce lub słoiczku.
Dobry pomysł. Dziękujemy za podpowiedź 🙂
Można zrobić bulion, który jest w przepisach lub koncentrat zarówno mięsny, drobiowy lub warzywny. W robocie Sam Cook PSC-11 wychodzi rewelacyjnie. Jest dobrze zagęszczony i naprawdę polecam.
Koncentrat w słoiczku ułatwia gotowanie innych potraw i zup i jest zdrowy bo ze sprawdzonych produktów 😉 Robiłem po swojemu i z poradami innych i wyszedł super. Jeśli opracuję przepis to go prześlę, no chyba, że ktoś mnie wyprzedzi. Pozdrawiam 🙂
Dziękujemy za komentarz. Mam Pani rację, domowy bulion lepszy. Czekamy na Pani przepis 🙂