Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Więcej.
pyszne i na ciepło i na zimno, polecam
Dziękujemy za komentarz. Super 🙂
Super przepis. Smakowite. Dużo zdrowego, smacznego, nietypowego w jednym kotleciku.
Niestety w sam cook pominięto podsmażanie cebulki razem z dodaniem oleju, ale łatwo to nadrobić, powtarzając dwa razy duszenie szpinaku, raz ze szpinakiem, raz bez. Na pewno trzeba dodać olej w tym kroku!
I kaszę gotować w zwykłym garnku, w czasie robienia reszty w Samie. Kaszę wypłukać, dodac zimnej wody w proporcja 1:1i2/3 (kasza:woda), zagotować, 2 min gotować, wyłączyć, kasza wchłonie wodę, puści ogonki 🙂