Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Kisiel z kiwi

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
5 minut
Liczba porcji:
4
Przepis dla:
  • iCoook MRK-18
  • iCoook MRK-28
  • Sam Cook PSC-11
Użyte akcesoria:
Składniki:
  • 500 g wody
  • 50 g mąki ziemniaczanej
  • 200 g kiwi obranych
  • opcjonalnie cukier lub miód
Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Komplet garnków MGK-18
Zobacz więcej
Termorobot iCoook MRK-28
Zobacz więcej
Przygotowanie:
  1. Do naczynia miksującego założyć nóż. Wlać 500 g wody, dodać 50 g mąki, 200 g kiwi, opcjonalnie cukier lub miód. Zamknąć pokrywę dzbanka z zamkniętą  zaślepką.  Zmiksować – czas 30 sekund, prędkość 6.
  2. Gotować – temperatura 100°C, czas 10 minut, prędkość 1.
  3. Otworzyć pokrywę dzbanka, wyłożyć kisiel do salaterek / miseczek.
Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Zielone kopytka
Napój z pietruszki
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy