Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Indyk z cukinią

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
do 1 h
Liczba porcji:
4
Czas pieczenia:
35 min
Składniki:

• 4 grube plastry piersi z indyka
• 2 krążki dużej cukinii
• 8 plastrów bekonu
• 4 plastry pomidora
• 4 plastry żółtego sera
• 500 g ziemniaków
• sól, pieprz, mielona papryka

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Kombiwar MKO-01
Zobacz więcej
Kombiwar MKO-02
Zobacz więcej
Przygotowanie:

Krok 1 – Na ruszcie w kombiwarze ułożyć po kolei plastry: cukinię, na niej bekon, pomidor, indyk, bekon i na końcu ser.
Krok 2 – Na dnie kombiwara ułożyć obrane, pokrojone w kostkę ziemniakami, posypane przyprawami.
Krok 3 – Piec w temperaturze 200°C przez ok. 35 minut.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy