Autor: MPM
Dodaj do ulubionych
Favorite

Ciepłe kanapki z wędzonką

Stopień trudności:
łatwy
Czas przygotowania:
do 30 min
Liczba porcji:
1
Składniki:

• 4 kromki pieczywa tostowego
• 4 plastry wędzonej wędliny lub boczku
• mała cebula
• kilka liści szpinaku

Do przygotowania przepisu możesz użyć:
Opiekacz 3 w 1 MOP-33M
Zobacz więcej
Zestaw noży SNS-3
Zobacz więcej
Przygotowanie:

Krok 1 – Szpinak umyć, oderwać grube łodygi.
Krok 2 – Posiekaną cebulę podsmażyć.
Krok 3 – Pomiędzy kromki pieczywa układać szpinak, cebulkę, wędlinę lub boczek, znowu szpinak.
Krok 4 – Piec w opiekaczu ok. 2 minuty.

Udostępnij:
0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments
Zobacz również
Pierniczki z okienkiem
Masa makowa
Drożdżowa gwiazda z makiem
Drożdżowa choinka z makiem
Bezowe choinki
Sernik krówkowy na kruchym cieście
Sernik z rosą
Sałatka śledziowa z papryką
Ryba w zalewie octowej
Ryba w zalewie pomidorowej
Uszka z grzybami
Piernik „Last Minute”
Makowiec na kruchym spodzie
Makowiec japoński
Kulebiak z kapustą kiszoną i grzybami
Korzenne kruche ciastka nadziewane kajmakiem
Gołąbki z kaszą gryczaną i pieczarkami
Drożdżowe pierogi z pieczarkowym farszem
Oponki serowe
Ciasteczka dyniowo marchewkowe
Torcik kokosowo-jagodowy na rumowym biszkopcie
Sałatka z indyka
Napój czekoladowo-orzechowy