Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności.
Więcej.
W którym momencie dodać ubite wcześniej białka jajek ?????brak w przepisie informacji
Dziękujemy za komentarz. Przepis będzie uzupełniony. Proponujemy ubite białka dodać w kroku 5 lub 6. Pozdrawiamy 🙂
a nie za dużo tego proszku do pieczenia?
Dziękujemy za komentarz. Naszym zdaniem, ilość proszku do pieczenia jest odpowiednia. Pozdrawiamy serdecznie 🙂
Wychodzi super 👍
Super wieści. Dziękujemy 🙂
Dziękujemy za komentarz. Super!
Bardzo smaczna babka. Piekłam przez godzinę czasu na termoobiegu. Przez pierwsze 30minut na 180°C,a przez drugie 30minut na 160°C. Ponieważ nie określone było w przepisie czy piec z termoobiegiem czy bez. Skończyłam przepis na kroku 6, ponieważ nie miałam kakao i mimo to babka wyszła przepyszna. Polecam przepis.
Fajnie by było, żeby dodać przepis do mpm-18, ponieważ go nie ma, a korzystałam z waszej strony.
Pani Aniu, dziękujemy za komentarz i podpowiedź. Postaramy się wgrać przepis podczas kolejnej aktualizacji:-)
Było by super dodać ten przepis do mpm18 wszystkie te babki są przepyszne.
Postaramy się dodać przepis podczas najbliższej aktualizacji:-)
jedno z moich ulubionych ciast
Nasze też ulubione 🙂
Super wyszła urosła pulchna smaczna polecam