Owoce można schładzać dłużej. Ilość miodu można zmienić wg uznania lub całkowicie pominąć.
Przygotowanie:
350 g grejpfruta czerwonego, 400 g pomarańczy, 100 g limonki obrać ze skórki ( także tej białej) i pokroić na cząstki, banana obrać pokroić na mniejsze kawałki. Włożyć do zamrażarki na około 30 minut w celu schłodzenia.
Do dzbanka założyć nóż. Włożyć schłodzone owoce, 10 g miodu płynnego. Założyć pokrywę dzbanka z zamkniętą zaślepką. Zmiksować – czas 1 minuta, prędkość 9.
Zdjąć pokrywę dzbanka i przelać smoothie do szklanek.
Do poprawnego działania naszej strony niezbędne są niektóre pliki cookies. Zachęcamy również do wyrażenia zgody na użycie plików cookie narzędzi analitycznych. Dzięki nim możemy nieustannie ulepszać stronę. Więcej informacji znajdą państwo w Polityce Prywatności. Więcej.